De programmacommissie in beeld

De belangrijkste taak van de programmacommissie is zorgen dat er aantrekkelijke bijeenkomsten worden georganiseerd die mensen inspireren en waarbij men elkaar kan ontmoeten. Bij de praktische uitvoering zijn gelukkig vele anderen betrokken, zoals de mensen van de communicatiecommissie, de kosters en koffieschenkers.

Namens Vrijzinnig Assen zitten twee van de leden ook in de werkgroep Zin-in-Zondag, waarmee samen vijf zondagse bijeenkomsten worden georganiseerd.

Het is altijd een spannende zoektocht om inspirerende sprekers te vinden en heel mooi als het lukt! Verder komt er het nodige regelwerk langs in de programmacommissie. Er moet ieder jaar voor een rooster gezorgd worden dat klopt en past en goed gevuld is met zondagse vieringen, gespreksgroepen en andere activiteiten. Het vinden van voorgangers voor de zondagen is niet altijd gemakkelijk, want die zijn schaars. Ideeën zijn altijd welkom.
Als iemand suggesties voor sprekers of activiteiten heeft, welkom.

Nieuw dit jaar: de commissie organiseerde naast de verschillende bijeenkomsten een viering, een adventsviering. Er werd aan leden en begunstigers gevraagd om daarbij te helpen door het opgeven van een lied, gedicht of verhaal. Daaromheen maakte de commissie een mooi programma.
Dat ook dat een succes werd hebben we gemerkt op 17 december.