Onze audio-video (AV) groep

Tijdens de vieringen zitten ze wat verdekt opgesteld achter in de kerk aan een tafel met veel knoppen en schermpjes.
Naast de geluids- en beeldopnames die ze dan maken, verzorgen ze onder andere ook de Youtube links. Techniek hapert natuurlijk wel eens en zorgt zo af en toe voor hoofdbrekens, maar door de beperkingen die we hadden in de tijd van de Corona pandemie werden de technische middelen geruisloos uitgebreid als mogelijkheid om met elkaar in verbinding te blijven.

‘De sfeer in de groep is altijd goed’ vertelt een van de leden. ‘In de vergaderingen worden elkaars muziek-voorkeuren aangegrepen om de installatie met voldoende decibellen te kunnen testen.’

De voorzitter van de groep is een duidelijke verbinder geworden in de contacten met het bestuur en de technische mensen van het Apostolisch Genootschap’.
Overigens is onlangs afgesproken dat de opnames van de vieringen voortaan nog drie maanden op Youtube blijven staan. Niet iedereen zit erop te wachten om zichzelf na jaren nog terug te kunnen vinden op Youtube.

Veel dank aan onze actieve technische club!